پس از نصب نمرا:
– وارد پنل مدیریت شوید. پنل مدیریت یعنی انتهای آدرسی که در آن‌جا نمرا را نصب کرده‌اید، کلمه admin را اضافه کنید.
مثلاً اگر نمرا در آدرس http://demo.nomra.ir نصب شده است، آدرس پنل مدیریت عبارت است از: http://demo.nomra.ir/admin
در پنل مدیریت:
۱- ابتدا ترم‌ها را تعریف کنید.
—- به طور مثال، “مهر ماه ۱۳۹۱” با کد ۹۱۱، ترم اول سال ۹۱ در دانشگاه‌ها است و یا در یک آموزشگاه زبان، “تابستان ۹۱” با کد ۹۱۲، می‌تواند ترم دوم سال ۹۱ در نظر گرفته شود.
۲- دروس را تعریف کنید.
—- مثلاً درس “پایگاه داده‌ها” با کد ۱۳۰۰ (کد، مثال است) با ضریب ۳
—- اگر به طور مثال نمرا را در یک آموزشگاه زبان و یا در مدارس به کار گرفته‌اید و همه دروس دارای ضریب ۱ هستند، ضریب را ۱ وارد نمایید.
۳- کلاس‌ها را تعریف کنید.
—- به طور مثال، کلاسی کد “۱۰۱” به نام”سایت شماره ۱” یا “کارگاه عمومی”
۴- مدرسین را تعریف کنید.
—- ما کار تعریف مدرسین را بسیار ساده کرده‌ایم. فقط کد مدرس و رمز عبور او الزامی است! بقیه موارد را می‌توانید از خود مدرسین بخواهید تا تکمیل نمایند.
—- توجه: مدرسین برای رفتن به پنل خود، باید در انتهای آدرس محل نصب نمرا، کلمه teacher را وارد نمایند. مثلاً اگر نمرا در آدرس http://demo.nomra.ir نصب شده است، آدرس پنل مدرسین عبارت است از: http://demo.nomra.ir/teacher
۵- دانش‌جویان را تعریف کنید.
—- تعریف دانش‌جویان نیز بسیار ساده است! فقط شماره دانش‌جویی و رمز عبور اجباری است!
—- توجه: اگر می‌خواهید دانش‌جویان بتوانند پروفایل خود را تکمیل کنند، وارد بخش تنظیمات>تغییر تنظیمات سیستم شوید و گزینه “آیا دانش‌جویان امکان ویرایش (تکمیل و تصحیح) پروفایل خود را داشته باشند؟” را روی “بله” تنظیم نمایید.
—- اگر دیتابیسی از دانش‌جویان را در اختیار دارید (مثلاً یک فایل اکسل حاوی صدها دانش‌جو) می‌توانید از بخش “افزودن دسته‌ای دانش‌جویان” اقدام به افزودن دسته‌ای آن‌ها کنید. در آن‌جا نیز فقط کافی‌ست کل شماره‌ دانش‌جویی‌ها را کپی کرده و در ستون شماره دانش‌جویی و کل رمز عبورها را در ستون مربوط به رمز عبور قرار دهید.
—— توجه: می‌توانید از این برنامه که ویژه این کار تهیه کرده‌ایم برای تولید کدهای رندوم استفاده کنید. همچنین می‌توانید از اکسل برای تولید رمز عبورهای مختلف استفاده کنید و یا اینکه کد ملی افراد را به عنوان رمز عبور در نظر بگیرید.
—- شماره دانش‌جویی و رمز عبور تعریف شده برای دانش‌جویان را در اختیار آن‌ها قرار دهید تا با مراجعه به صفحه اصلی سایت، وارد پنل خود شوند و برنامه هفتگی، کارت امتحان و کارنامه خود را مشاهده نمایند.
—– پنل دانش‌جویان، همان مسیر نصب نمرا است. یعنی به طور مثال: http://demo.nomra.ir
۶- دوره‌ها را تعریف کنید.
—- دوره عبارت است از رابطه بین ترم، درس، مدرس و کلاس. یعنی در حقیقت دوره یعنی درس X با استاد Y در ترم Z و در کلاس W ارائه شده است.
—- بهتر است روزها و ساعات تشکیل کلاس و مشخصات آزمون تکمیل شود تا برنامه هفتگی دانش‌جویان کامل نمایش داده شود.
۷- مشخص کنید که چه دانش‌جویی چه دوره‌هایی را اخذ کرده است؟
—- از منوی انتخاب واحد،‌ با کلیک روی “انتخاب واحد جدید” می‌توانید بگویید چه دانش‌جویانی با چه کد دانش‌جویی در دوره مورد نظر شما ثبت نام شده‌اند.
۸- شماره صندلی‌های روز امتحان را مشخص کنید.
—- از منوی “آزمون” روی اعلام شماره صندلی‌ها کلیک کنید و تعیین کنید که در یک دوره خاص، هر دانش‌جو شماره صندلی‌اش چیست؟
—- می‌توانید از طریق همین منو، از شماره صندلی‌های تعیین شده یک پرینت گرفته و روی بود آموزشگاه نصب نمایید.
۹- اجازه ثبت نمرات را صادر کنید.
—- بعد از برگزاری آزمون، از منوی “ترم‌ها”، گزینه لیست و ویرایش ترم‌ها را کلیک کنید و در مقابل ترم مورد نظرتان، روی دکمه “فعال کردن اجازه ثبت و ویرایش نمرات توسط مدرسین” کلیک کنید تا مدرسین بتوانند نمرات را ثبت کنند.
۱۰- در نهایت، از مدرسین بخواهید وارد پنل خود شده و نمرات را وارد نمایند و یا خودتان این کار را انجام دهید.
—- هر مربی با ورود به پنل خود که در بالا توضیح داده شد، می‌تواند دوره‌هایی که مربوط به خودش است را مشاهده کند و نمرات دانش‌جویان را وارد نماید.
۱۱- اجازه ثبت را غیرفعال کنید.
—- می‌توانید از منوی “تنظیمات”>تغییر پیغام‌های سیستم، به مدرسین پیغام دهید که تا فلان تاریخ فرصت دارند نمرات را وارد و یا ویرایش نمایند. پس از پایان مهلت، مجدداً در بخش لیست و ویرایش ترم‌ها روی “غیرفعال کردن اجازه ثبت و ویرایش نمرات توسط مدرسین” کلیک کنید.
۱۲- از نمرات پرینت گرفته و روی بورد آموزشگاه نصب کنید.
—- پس از اعلام نمرات توسط مدرسین، می‌توانید از منوی “نمرات”، روی لیست و چاپ نمرات کلیک کرده و از نمرات یک دوره خاص پرینت تهیه کنید.

Comments

  1. آقای وردپرس

    سلام،‌ این نوشته یک «دیدگاه» است.
    برای پاک کردن یا ویرایش یک دیدگاه، باید وارد بخش مدیریت شوید، سپس به بخش دیدگاه‌ها بروید٬ در آن‌جا می‌توانید دیدگاه‌ها را ویرایش و یا پاک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.